Skip to main content

Andie (van Androula) is een Griekse herdermix (ongeveer 35-40 kg) met een zeer goed karakter. Iemand had haar puppy achtergelaten, met als gevolg dat de arme hond wanhopig van dorp naar dorp liep om zich te verbergen in elke tuin die ze kon vinden, in de hoop haar mens te vinden. Tot iemand haar naar Antonia bracht. Androula is ontzettend vriendelijk naar mensen en andere dieren. Ze is aangereden door een auto, ze raakte gewond aan een voorpoot, die is nu prima is, ze hebben haar de gepaste behandeling gegeven. Androula is gesteriliseerd. Zij zoekt iemand of een gezin met een groot hart.

Geschatte geboortedatum: 02-02-2022
Herkomst: Laconia
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op