Skip to main content

Deze knappe en mooie lelijkerd is Timo. Zijn oog kwijt is hij kwijt geraakt door mishandeling. In het begin begon hij al te gillen als je naar hem keek, hij is echt heel slecht behandeld. Timo heeft nu vertrouwen in mensen, vindt iedereen leuk en gezellig. Een bijzondere eigenschap: hij loopt iedereen te berijden, het is een tic geworden waarschijnlijk waar hij niet van af is gekomen nog. Verder is hij ontzettend lief, goed met andere honden, er zit geen kwaad in. Hij is gecastreerd.

Geschatte geboortedatum: 01-02-2014
Herkomst: Keratea
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op