Skip to main content

Dit is Eleni, een hele rustige oudere hond, Zij is gediagnosticeerd met Leishmania, krijgt tweemaal per dag een tablet ( 100 mg ) allopurinol. Dit is geen duur medicijn. Eleni heeft een heeeeeeeleboel vacht. Zij is goed met andere honden, maar deelt niet graag haar eten. Elini kan goed opschieten met alle mensen. Een heel lieve zachtaardige hond die dol is op knuffelen en buikkriebels. Ze past ook in een gezin met kinderen. Ze ligt tijdens het buitenspelen op het gras te genieten in de zon, ze heeft niet veel nodig.

Geschatte geboortedatum: 01-02-2014
Herkomst: Keratea
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op