Skip to main content
Deze superleuke pups, 6 reutjes en 1 teefje, hebben allemaal een geweldig en erg zachtaardig karakter. Ze houden van rennen, klimmen en achter elkaar aan zitten. Zijn dol op knuffelen en gaan super goed samen met andere honden, groot en klein. Ze werden gered uit een plastic zak toen ze nog maar 2 dagen oud waren, gelukkig kon de moeder opgespoord worden en kon zij de pups zelf voeden en opvoeden. Het zijn rasechte Hare Hounds en stuk voor stuk prachtig om te zien. Ze zijn vanaf dag 2 van hun leven gewend aan mensen en zijn dol op hen, ook kinderen vinden ze geweldig. Deze hondjes wegen nu ( 02-12-2023 )tussen de 5 en 6 kilo en zijn ongeveer 20 cm schouderhoogte, ze zullen medium groot worden, hun moeder is 16 kilo.
Het teefje (Miss Mia is haar naam) eet altijd alleen, apart van de reutjes, want zij eet langzamer.
Deze pupjes kunnen in januari reizen en natuurlijk kunnen zij niet wachten om e beginnen aan een leven met een eigen liefdevolle familie.
Op welke van deze 7 valt u? Laat het ons weten!
Geboortedatum ( niet geschat ) : 22-09-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijven momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op