Skip to main content

Fabio heeft een ontzettend vriendelijk en sociaal karakter, die niet liever wil dan lid te zijn van zijn eigen actieve familie. Hij is dol op kinderen. En doet het helemaal prima met andere honden, katten vindt hij zeer fascinerend, maar hij heeft tijd nodig om hen te begrijpen. Een eigen bed en het comfort van een warm huis daar wordt Fabio ook heel blij van. Fabio is de enige van zijn broertjes en zusje die een nagenoeg bruin koppie heeft, hij heeft een prachtig glanzende vacht en net als de anderen houdt hij van het zonnetje.
Fabio is nu (11.1.2024) ongeveer 13 kilo en 34 cm schouderhoogte.

Fabio is 1 van de 7 puppy’s die werden gered uit een plastic zak toen ze nog maar 2 dagen oud waren, gelukkig kon de moeder opgespoord worden en kon zij de pups zelf voeden en opvoeden.
Het zijn rasechte Hare Hounds en stuk voor stuk prachtig om te zien, hun vacht glanst, hun kleuren zijn mooi diep en ach die heerlijke lange oren! Ze zijn vanaf dag 2 van hun leven gewend aan mensen en zijn dol op hen, ook kinderen vinden ze geweldig.

Fabio is klaar om te reizen en kan niet wachten zijn eigen familie te ontmoeten en samen leuke dingen te gaan doen.

Geboortedatum ( niet geschat ) : 22-09-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op