Skip to main content

Ernie is een actief, heerlijk sociaal mannetje dat vol met energie zit en echt dol is op aandacht en knuffelen samen. Hij geniet van alles wat er om hem heen gebeurd, prima met andere honden en vindt de aanwezigheid en het ontmoeten van mensen en andere honden heel gezellig. Ernie is erg enthousiast wanneer hij de mogelijkheid krijgt om mee uit wandelen te gaan. Simpelweg een enthousiaste pup dat de wereld wil ontdekken en een geweldige aanwinst voor diegene die de kans krijgt hem te adopteren! Een tuin om samen in te spelen zou fijn zijn voor Ernie.

Zoals te zien is op de foto’s heeft hij een prachtige, dikke en mooi gekleurde vacht. Ernie heeft een stevige lichaamsbouw. Zijn ogen zijn om in weg te dromen!
Ernie werd, met zijn broertje Eric, gedumpt bij het kasteel van Lefkas en gelukkig gevonden door Little Friends Lefkas. Hij weegt nu (9.2.2024) 13,5 kilo en is circa 40 cm schouderhoogte. We verwachten dat hij zal uitgroeien tot een medium hond (20 a 25 kilo). De ouders zijn onbekend dus dit is altijd een inschatting.
Valt u meteen op deze lieve, actieve, mooie pup, van binnen en buiten, en bent u op zoek naar een heerlijk gezinshondje? Dan is Ernie misschien wel uw match!
Indien u interesse in Ernie heeft en u wilt hem via een videocall ontmoeten, dan kan dat geregeld worden, laat ons dat dan gerust weten.

Geschatte geboortedatum: 21-08-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op