Skip to main content

Eric is een super mooie pup met zijn stevige lichaamsbouw, zijn korte goudkleurige vacht en prachtig getekend koppie! Maar Eric heeft niet alleen zijn uiterlijk mee! Hij is ook nog eens een erg sociaal, vrolijk mannetje, die het heerlijk vindt om mensen om zich heen te hebben. Eric is een actieve , energieke en enthousiaste pup. Hij is super goed trainbaar want raakt er gemotiveerd door lekkere snoepjes/voer. Dus dat wordt genieten om met hem allerlei dingen te gaan leren!

Eric is dol op uit wandelen gaan en loop prima (met tuigje) aan de lijn. Hij kan erg enthousiast reageren als hij nieuwe dingen ontdekt en vindt katten erg interessant. Eric is nu natuurlijk nog een pup en hij zal waarschijnlijk met het wat ouder worden en met hulp van zijn eigen liefdevolle familie wat kalmer worden. Eric zal een tuin om samen in te spelen en nieuwe dingen te leren wel heel erg fijn vinden.
Eric werd, met zijn broertje Ernie, gedumpt bij het kasteel van Lefkas en gelukkig gevonden door Little Friends Lefkas. Hij weegt nu (9.2.2024) 14 kilo en is circa 41 cm schouderhoogte. We verwachten dat hij circa 20 a 25 kilo zal gaan wegen. De ouders zijn onbekend dus dit is altijd een inschatting.
Bent u op zoek naar een fantastische maatje, een lid van de familie? Dan heeft u deze misschien nu gevonden!
Indien u interesse in Eric heeft en u wilt hem via een videocall ontmoeten, dan kan dat geregeld worden, laat ons dat dan gerust weten.

 

Geschatte geboortedatum: 21-08-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op