Skip to main content

Danni met zijn heerlijke, zachte en prachtige vachtje is gek op knuffelen en contact met mensen. Bij Little Friends Lefkas wordt hij niet voor niets Mr. Sociable genoemd! Lees hieronder meer over Danni:
Danni was in het begin een wat verlegen mannetje maar ontvangt nu erg graag knuffels en is dol op het contact met mensen (Mr. Sociable is zijn bijnaam op de opvang). Hij speelt graag met de andere hondjes op de opvang, gaat prima samen met katten en ook kinderen zijn geen probleem voor dit heerlijke en mooie pupje.

Achtergrond
Danni is achtergelaten bij een drukke hoofdweg. Hij was samen met zijn zusje Daisy (ook ter adoptie) en broertje, die was aangereden door een auto en is overleden. Ze waren beiden erg ondervoed en hun huid en vacht waren zeer onverzorgd. Ze kregen bij Sallie thuis (van Little Friends Lefkas) de tijd om te herstellen en nu zijn ze allebei in perfecte gezondheid en vorm. Ze wonen nu beiden op de opvang omdat ze ruimte moesten maken voor anderen, dit keer net geboren pupjes. Dus u kunt zich voorstellen dat ze heel graag hun eigen familie zouden willen hebben, met een eigen, fijne plek, waar ze de tijd krijgen om alles te leren.

Meer informatie
Danni weegt nu (4.10) 8 kilo en is circa 25 cm schouderhoogte. We denken dat hij onder de 20 kilo zal blijven als hij volgroeid is.

 

Geboortedatum: 19-05-2023 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op