Skip to main content

Daisy met haar grappige blik is ook nog eens lief, vrolijk, sociaal en actief. Kijk haar toch eens: waar staat haar gouden mandje? Lees hieronder meer over Daisy:
Daisy is een super lief en olijk pupje. Ze is altijd blij en erg sociaal. Daisy is dol op spelen met haar vriendjes op de opvang van Little Friends Lefkas, gaat prima samen met katten en ook kinderen zijn geen probleem voor dit leuke, lieve en actieve meisje.

Achtergrond
Daisy is achtergelaten bij een drukke hoofdweg. Ze was samen met haar 2 broertjes, waarvan eentje was aangereden door een auto en was overleden. Danni, ook ter adoptie, is haar andere broertje. Ze waren beiden erg ondervoed en hun huid en vacht waren zeer onverzorgd. Ze kregen bij Sallie thuis (van Little Friends Lefkas) de tijd om te herstellen en nu zijn ze allebei in perfecte gezondheid en vorm. Ze wonen nu beiden op de opvang omdat ze ruimte moesten maken voor anderen, dit keer net geboren pupjes. Dus u kunt zich voorstellen dat ze heel graag hun eigen familie zouden willen hebben, met een eigen, fijne plek, waar ze de tijd krijgen om alles te leren.
Daisy weegt nu (4.10) 8 kilo en is circa 25 cm schouderhoogte. Ze heeft een fijne lichaamsbouw. We denken dat ze onder de 20 kilo zal blijven als ze volgroeid is.

Geboortedatum: 19-05-2023 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op