Skip to main content

Vrolijke, lieve Casper heeft een prachtige wit/crèmekleurige vacht en mooie donkere ogen. Het is heerlijk knuffelen met Casper die dol is op mensen. Casper vindt het heerlijk om het hele gebeuren op de opvang rustig aan te zien en te observeren. Hij is geweldig met kinderen, andere honden en katten. Het wandelen met de vrijwilligers doet hij graag.
Caspers moeder is een zwerfhond, zij zal worden gesteriliseerd. Casper is nu (14.2.2024) 10 kilo. We verwachten dat hij circa 20 a 30 kilo zal worden. Al is dit een inschatting want de vader van Casper is onbekend.
Wie valt meteen in zwijm bij het zien van vrolijke en mooie Casper?
Geboortedatum: 01-10-2023 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op