Skip to main content

Update Casper 12.6.2024

Lieve vrolijke Casper is ontzettend populair bij de vrijwilligers en zij begrijpen niet dat hij nog niet is geadopteerd. Konden mensen hem maar ontmoeten hier op de puppy pen van Little Friends Lefkas dan weten ze meteen wat we bedoelen.  Casper is een super ontspannen jonge hond, dol op knuffelen en kriebelen over zijn buik. Maar hij is ook dol op lekker rennen met zijn hondenvriendjes. Casper wandelt ontzettend goed aan de lijn (met een harnas) en is totaal niet onder de indruk van katten, hij kijkt niet op of om. Hij is gek op zijn eten, waardoor hij zeer goed en makkelijk te trainen is. Voor iets lekkers doet hij graag iets terug! Casper weegt nu 21 kilo en is circa 58 cm schouderhoogte. Casper zal  worden gecastreerd. Een geweldig maatje voor het leven. Waar vindt Casper eindelijk het geluk?

 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Vrolijke, lieve Casper heeft een prachtige wit/crèmekleurige vacht en mooie donkere ogen. Het is heerlijk knuffelen met Casper die dol is op mensen. Casper vindt het heerlijk om het hele gebeuren op de opvang rustig aan te zien en te observeren. Hij is geweldig met kinderen, andere honden en katten. Het wandelen met de vrijwilligers doet hij graag.
Caspers moeder is een zwerfhond, zij zal worden gesteriliseerd. Casper is nu (14.2.2024) 10 kilo. Ze verwachten dat hij circa 20 a 30 kilo zal worden. Al is dit een inschatting want de vader van Casper is onbekend.
Wie valt meteen in zwijm bij het zien van vrolijke en mooie Casper?

Geboortedatum: 01-10-2023 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op