Skip to main content

Anna is de kleinste van haar broertjes en zusjes en is echt een juweeltje, qua uiterlijk met haar geweldige crème met witte vacht maar zeker ook haar heerlijke karakter. Op de foto’s is die prachtige vacht niet zo goed te zien hoe mooi dat die is and hoe knap Anna is. Anna is grappig, vrolijk en sociaal. Prima met kinderen, andere honden en katten. Anna’s moeder is een zwerfhond, zij zal worden gesteriliseerd. Anna is nu (14.2.2024) 9 kilo. We verwachten dat ze circa 20 kilo zal worden.
Wie kan niet wachten om samen met dit karaktervolle en prachtige meisje door het leven te gaan?

 

Geboortedatum: 10-10-2023 ( Geschat )
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op