Skip to main content

Timón en Pumba werden in een veld gevonden en gevangen door de politie. Ze waren in goede gezondheid, ze namen aan dat beiden ontsnapt waren, maar niemand heeft ze opgeëist. Nu zijn ze allebei op zoek naar een thuis. Timón is een sociale en aanhankelijke hond, hij wordt graag geaaid en geknuffeld, houdt van wandelen en spelen. Timón is een hond die vriendelijk is met andere honden, ongeacht het geslacht. In de auto heeft hij geen problemen met reizen. Hoewel ze erg close zijn, weten we dat gezamenlijke adoptie moeilijk zal zijn, daarom zoeken we naar aparte adoptiegezinnen. Het is nu erg koud in kennel.
Schofthoogte van Timón is ca. 64 cm, gewicht ongeveer 28kg. Hij is gecastreerd.

Geboortedatum: 02-02-2023 ( Geschat )
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op