Skip to main content

Pumba en Timón werden in een veld gevonden en gevangen door de politie. Ze waren in goede gezondheid, dus ze namen aan dat beiden ontsnapt waren, maar niemand heeft ze opgeëist. Nu zijn ze allebei op zoek naar een thuis. Pumba is een heel gezellige hond, hij is net een knuffeldier, heel rustig, ligt bijna altijd en hij is heel aanhankelijk, wordt graag geaaid en geknuffeld. Pumba is een hond die goed overweg kan met andere honden, ongeacht het geslacht, hij kan ook goed opschieten met kinderen en volwassenen. In de auto heeft hij geen problemen met reizen. Hoewel Pumba en Timón erg close zijn, weten we dat gezamenlijke adoptie moeilijk zal worden, daarom zijn we op zoek naar aparte adoptie. Het is nu erg koud voor ze is in de kennel.
Schofthoogte van Pumba is ca. 66 cm, gewicht ongeveer 40 kg. Hij is gecastreerd.

Geboortedatum: 02-02-2023 ( Geschat )
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op