Skip to main content

Kallia werd achtergelaten bij het ziekenhuis, zwanger. Zij kreeg haar puppy’s onder een vuilcontainer. Zij is een goede moeder. Kallia werd beschoten en brak hierdoor haar voorpoot, zij verbleef één maan in de dierenkliniek. Haar pootje werd gered, maar ze loopt mank. Kallia is een lieve hond, ook voor kinderen. Zij heeft liefde en gezelschap nodig. Een andere hond zal ook goed voor haar zijn, ze is het gezelschap gewend en vindt honden leuk. Kallia is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 01-06-2022 ( Geschat )
Herkomst: Heraklion
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op