Skip to main content

Jack is afgestaan en hij is op zoek naar een nieuw thuis voor altijd. Helaas heeft hij niet de makkelijkste start gehad, hij is pas 1 jaar oud. Tijdens zijn eerste maanden woonde hij in een familie, maar toen verlieten zij het land en nam een andere dame de zorg voor Jack over. Op dat moment was hij nog erg klein, maar naarmate de maanden verstreken, groeide hij en groeide hij en groeide hij nog meer. De dame woonde in een appartement, maar de huisbaas stelde haar voor een ultimatum: zij moest vertrekken of Jack moest weg.
Het was een onmogelijke situatie, want ze kon nergens anders heen. Ze vond een plek voor Jack waarvan ze dacht dat het goed was. Dat bleek niet het geval, want onze collega’s vonden Jack in erbarmelijke omstandigheden. De persoon die Jack had geadopteerd was begonnen met het kraken van huizen. Vervolgens verliet hij het kraakpand, zonder al het afval en de arme Jack. De man liet geen eten of water achter. De buren waren bezorgd en gaven hem te eten, maar ze konden hem niet in huis nemen. Er werd contact met onze collega’s opgenomen om hem op te halen en nu is hij in de shelter.
Zij hebben contact opgenomen met de eigenaresse, omdat hij een microchip had, die uitleg gaf over deze situatie en hoe het gebeurd is, en ze vertelde ook over Jacks karakter. Hij is vriendelijk tegen mensen als hij je eenmaal ontmoet heeft en goed met andere honden. Jack is zindelijk in huis na vele maanden op een appartement te hebben gewoond. Houd er wel rekening mee dat Jack niet klein is. Hij weegt ongeveer 45 kg en is groot omdat hij een Mastin kruising is. Door zijn grootte is hij vrij sterk aan de lijn.

Geboortedatum: 01-12-2022 ( Geschat )
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op