Skip to main content

Ondanks zijn grootte is Jerry een heel makkelijke, rustige en onderdanige hond. Hij werd verondersteld een herdershond te zijn, opgevoed als waakhond voor geitenkuddes tegen wolven en jakhalzen. Daarom mist hij één oor, herders knippen vaak de oren van hun honden af. In werkelijkheid zou Jerry niet eens een konijn pijn doen, dus werd hij aan zijn lot overgelaten. Gij werd uitgehongerd gevonden maar hij was meteen heel vriendelijk. Ze gaven hem eten en een paar dagen later volgde hij ze naar huis. Ondanks zijn grote formaat is hij erg discreet en valt hij nooit iemand lastig. Hij zat altijd in een hoekje om de andere honden niet te storen. En toen hij lid werd van de groep was hij altijd de laatste in de hiërarchie, ook al is hij qua grootte de grootste.

Jerry is vriendelijk en knuffelig tegen iedereen, ook vreemden, en zou ideaal zijn met kinderen. Hij heeft nooit tekenen van agressie vertoond en probeert confrontaties te vermijden, maar leeft voor knuffels. Als iemand een grote, maar zeer goedaardige hond wil, die vriendelijk is tegen iedereen, dan is Jerry ideaal.

Jerry weegt ongeveer 35 kilo, is kerngezond en gecastreerd. Hij kan het goed vinden met andere honden van elke grootte, maar ook met katten.
Geboortedatum: 01-11-2018 ( Geschat )
Herkomst: Thessaloniki
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op