Skip to main content

Cindy werd gevonden toen ze 2 maanden oud was, samen met zijn broertjes en zusjes, verstopt in een grote afvoerpijp buiten een dorp in Noord-Griekenland, net voordat er een ernstige overstroming plaatsvond. Ze werd op het laatste moment gered van een zekere dood, uitgehongerd en ziek.
Cindy is heel liefdevol en knuffelig met haar verzorgers, en met vreemden kan ze in het begin verlegen zijn, maar ze warmt snel voor hen op. Ze zou haar nieuwe baasjes toegewijd zijn (en ze doodlikken!) want ze wil heel graag een mens die ze haar eigen kan noemen.
Ze zou heel goed passen bij een reu van dezelfde grootte of groter, aangezien ze is opgegroeid met haar broers en zussen, maar ook de enige hond in een huis kan zijn. Ze weegt 20 kilo, is volledig zindelijk en gesteriliseerd.
Cindy heeft wat pech gehad, ongeveer twee maanden geleden ( oktober 2023 ) is ze aangevallen door jakhalzen (foto niet bijgevoegd), en heeft ze een maand in het ziekenhuis moeten doorbrengen. Ze herstelt heel goed, en binnenkort zullen haar wonden bedekt zijn met nieuw haar. Gelukkig heeft de gebeurtenis haar geen emotionele schade berokkend en is ze nog steeds vriendelijk met andere honden en mensen.

Geboortedatum: 01-08-2021 ( Geschat )
Herkomst: Thessaloniki
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op