Skip to main content

Chloe werd gevonden toen ze 2 maanden oud was, samen met haar broertjes en zusjes, verstopt in een grote afvoerpijp buiten een dorp in Noord-Griekenland, net voordat er een ernstige overstroming plaatsvond. Ze werd op het laatste moment gered van een zekere dood, uitgehongerd en ziek. Sinds haar redding is ze weer helemaal gezond en heeft ze zich heel goed ontwikkeld.
Chloe weegt ongeveer 22 kilo. Net als haar broers en zussen is ze erg vriendelijk, houdt ze van zwemmen en het buitenleven, en kan ze het goed vinden met andere honden. Ze kan ook goed met mensen overweg, zelfs met vreemden, en houdt van knuffels en op de bank hangen.

Chloe is nu zindelijk, gesteriliseerd en in goede gezondheid. Ze is gewend om aan de lijn te lopen en vindt het heerlijk om binnen aan de voeten van mensen te slapen.

Geboortedatum: 01-08-2021 ( Geschat )
Herkomst: Thessaloniki
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op