Skip to main content

Chicco is een geweldige hond, voor iedereen die graag een reu wil, maar wel een hele knuffelige en relaxte.
Chicco werd gevonden toen hij 2 maanden oud was, samen met zijn broertjes en zusjes, verstopt in een grote afvoerpijp buiten een dorp in Noord-Griekenland, net voor de zware overstromingen. Hij werd op het laatste moment gered van een zekere dood, uitgehongerd en ziek. Sinds zijn redding is hij weer helemaal gezond en heeft hij zich heel goed ontwikkeld.
Chicco is erg aanhalig naar zijn verzorgers toe, en ook meteen vriendelijk naar iedereen, inclusief vreemden, die hij altijd benadert voor knuffels. Hij is rustig van aard, en nooit agressief, hij dringt zich nooit op om aandacht te krijgen. We denken dat hij heel goed getraind kan worden, want hij is zowel slim als makkelijk in de omgang. Hij kan heel goed zwemmen, net als al zijn broers en zussen. De kleine witte vlek in zijn iris is alleen te wijten aan de afwezigheid van pigment in dat gebied, en heeft geen enkele invloed op zijn zicht.

Hij is gecastreerd, nu zindelijk, kan aan de lijn lopen en is kerngezond. Hij zou het goed kunnen vinden met een andere hond, bij voorkeur een vrouwtje, maar hij zou ook de enige hond in huis kunnen zijn. Hij weegt ongeveer 28 kilo.

Geboortedatum: 01-08-2021 ( Geschat )
Herkomst: Thessaloniki
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op