Skip to main content

Chewie werd gevonden toen hij 2 maanden oud was, samen met zijn broertjes en zusjes, verstopt in een grote afvoerpijp buiten een dorp in Noord-Griekenland, net voordat er een ernstige overstroming plaatsvond. Hij werd op het laatste moment gered van een zekere dood, uitgehongerd en ziek. Sinds zijn redding is hij weer helemaal gezond en heeft hij zich heel goed ontwikkeld.
Al sinds hij klein was, sprong hij als eerste in zee om een bal te vangen. Hij is nu de beste zwemmer, sterk en zelfverzekerd. Net als zijn broers en zussen is hij graag buiten, maar hij is ook heel knuffelig en komt altijd knuffelen.
Chewie heeft een kalme houding ondanks zijn grote omvang. Hij houdt van zwemmen, zelfs aan het begin van de winter, en apporteren. Vanwege zijn grootte en energie is hij waarschijnlijk niet geschikt voor een flat. Hij kan goed aan de lijn lopen, is nu zindelijk, gecastreerd en volgt instructies goed op. Hij weegt ongeveer 30 kilo.

Geboortedatum: 01-08-2021 ( Geschat )
Herkomst: Thessaloniki
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op