Skip to main content

Popcorn is dringend op zoek naar een eigen thuis. Ze zal een lange reis moeten ondernemen, maar dat zal geen probleem geven. Degene die haar een thuis gaat geven moet wel even geduld hebben voor ze kan komen, maar wees eerlijk ze is het waard!

Popcorn is verlegen in het begin, maar ze kwispelt wel. Haar nieuwe familie moet haar wat tijd geven en dan zal ze heel erg lief zijn. Ze is iets groter dan de andere honden. Haar schofthoogte is ca. 40 cm. Ze is goed met honden en ze kan naar een gezin met oudere kinderen.

Geboortedatum: 01-12-2020 ( Geschat )
Herkomst: Shanghai
Verblijft momenteel in: China

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op