Skip to main content

Furby is dringend op zoek naar een eigen thuis. Hij zal een lange reis moeten ondernemen, maar dat zal geen probleem geven. Degene die hem een thuis gaat geven moet wel even geduld hebben voor hij kan komen, maar wees eerlijk Furby bnis het waard!
Furby is verlegen in het begin, hij heeft tijd nodig ( en moet dit ook krijgen ) om te wennen aan een nieuw thuis. Hij kan goed opschieten met zijn soortgenoten. Furby kan geplaatst worden bij een gezin met oudere kinderen.

 

Geboortedatum: 01-12-2020 ( Geschat )
Herkomst: Shanghai
Verblijft momenteel in: China

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op