Skip to main content

Libre zat vast in een afvoerputje. De brandweer kwam, maar slaagde er niet in om hem eruit te halen en de kater viel in het centrale riool. Hij werd gered door een vrijwillige dierenreddingsbrigade genaamd “Alma Libre” en zo heeft hij zijn naam gekregen. Ze zijn 2 uur naar hem op zoek geweest in het centrale riool.
Libre is vriendelijk met katten, honden en mensen. Hij is speels en wordt graag geaaid. Hij heeft een oogaandoening. Hij heeft wazig zicht door een herpesvirus. De oogarts zei dat een operatie hem niet zou helpen om beter te zien en dat hij bij andere katten kan zijn zolang ze hun jaarlijkse vaccinaties krijgen.
Libre is gecastreerd. FIV-FeLV-FIP : Negatief

Geboortedatum: 01-06-2022 (geschat)
Herkomst: Griekenland
Verblijft momenteel in: Griekenland

M

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op