Skip to main content

Gourgouritsos is op het nippertje van de straat gered als kitten met een anale prolaps. Hij is extreem vriendelijk tegen honden katten en mensen. Hij is dol op enorme knuffels en hij kan de hele dag op je schoot slapen als hij niet wordt onderbroken.
Gourgouritsos heeft de behoefte om van zijn baasje te houden en hij spint bijna meteen hij als hij op schoot ligt. Hij kan uitgelaten worden met een riem, maar hij is niet gewend aan stadsgeluiden. Hij is heel rustig en nooit boos.
Gourgouritsos wil graag geaaid worden. Hij leeft elke dag zonder menselijk gezelschap en poept soms buiten zijn kattenbak om de aandacht te krijgen die hij nodig heeft. Maar als hij de liefde en aandacht voelt die hij verlangt, doet hij zijn behoefte daar waar het moet. Hij is perfect met kinderen en extreem geduldig.
Gourgouritsos is gecastreerd
FIV-FeLV: Negatief FIP: positief

Geboortedatum: 01-06-2020 (geschat)
Herkomst: Griekenland
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op