Skip to main content

“Ze zeggen dat geluk een natte neus en een kwispelende staart is! Ik ben hier om te bewijzen dat ze gelijk hebben! Mijn naam is Nefeli en ik ben een lief hondje, dat plotseling verscheen bij het kattenhuis van LBS. Niemand weet iets over mijn verleden, ik had geen chip dus het opvangteam nam me mee naar de dierenarts en na de benodigde testen en behandelingen werd ik één van hen.
Ik was eerst erg verlegen en had een paar dagen nodig om me op mijn gemak te voelen en erop te vertrouwen dat de mensen om me heen allen om me gaven. Ik begreep dat ze alleen maar goede bedoelingen hadden en liet ik mijn wantrouwen een beetje vallen. Ik ben vriendelijk tegen mensen, maar ik kan een beetje terughoudend zijn als ik iemand voor de eerste keer ontmoet. Ik ben bang voor mannen en ook hoewel mijn verleden ook voor mij ook vaag, denk ik dat ik vroeger ben mishandeld. Ik kan me sommige basis dingen herinneren… ik probeer het te vergeten. Het wordt nu een nieuwe start voor mij! Ik ben een lieve, sociale en vriendelijke hond die van andere honden houdt en ik heb altijd zin om te spelen! Ik word verlegen van harde geluiden en snelle bewegingen en ik heb liever dat mensen rustig om me heen zijn. Ik heb wat tijd nodig om aan een nieuwe omgeving. Ik hou absoluut van spelen en Ik ben heel energiek! Het maakt niet uit of ik alleen speel of met andere honden, ik ben altijd vrolijk en dartel. Ik ren graag achter mensen aan en vind het absoluut heerlijk om achterna gezeten te worden. Ik vind dat een heel leuk spelletje! Ik ben ook een heel schattig en lief hondje dat dol is op knuffels en ook al ben ik een beetje timide en verlegen, ik ben op zoek naar menselijke genegenheid en interactie. Ik ben een jong, charmant, gezond en mooi hondje die weer het vertrouwen in mensen wil herwinnen. Ik wil me 100% op mijn gemak voelen bij jou en mijn volledige persoonlijkheid laten zien, ik heb gewoon wat tijd en een beetje geduld van jouw kant nodig.”

Geboortedatum ( geschat ): 15-01-2021
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op