Skip to main content

In Ermionida worden vaak puppy’s gebracht, of de collega’s vinden ze zelf. Dan hebben deze hondjes geluk gehad, dat hebben ze niet allemaal. Voor puppy’s is een shelter niet fijn om op te groeien, we hopen hen zo snel mogelijk een warm en veilig thuis te mogen geven.
Binnenkort meer informatie, maar ze zijn al te reserveren voor adoptie. Uiteraard vragen wij meer informatie bij belangstelling. De puppy’s mogen reizen vanaf 15 weken, mits alle vaccinaties gegeven zijn.
Deze puppy’s zijn slechts enkelen van de gedumpte hondjes.

Herkomst: Ermionida
Verblijven momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op