Skip to main content

Oku is een heel lieve hond. Hij heeft een maand op straat gelopen. Ze weten niet of hij achtergelaten is, maar hij had een halsband, maar hij liep altijd op straat. Oku is erg aanhankelijk, hij is dol op mensen. Tegenover andere honden is zijn gedrag heel goed, ongeacht het geslacht. Oku wandelt al goed mee aan de lijn. Hij is chocoladebruin en een kenmerk van hem is dat zijn staart gekruld is. In huis is hij rustig, maar hij houdt van wandelen. Zijn schofthoogte is ca. 47 cm., gewicht ongeveer 12 kg.

Geboortedatum ( geschat ): 14-02-2018
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op