Skip to main content

Liana liep hongerig en bang over straat. Ze was moe, mager en had oude wonden. In haar hals had ze een vieze wond waar ooit een halsband had gezeten. Liana is nog verlegen, maar je kunt haar aaien. Beetje bij beetje zal ze meer vertrouwen krijgen en aanhankelijk worden. Haar gedrag met andere honden is heel goed, onafhankelijk van het geslacht. Ze weet hoe ze aan de lijn moet lopen. Liana is jong, maar haar leven is hard geweest. Haar schofthoogte is ca. 38 cm., gewicht ongeveer 7 kg,

Geboortedatum ( geschat ): 20-11-2022
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op