Skip to main content

“De Bombeiros (brandweer) was een stuk bos aan het controleren in verband met bosbrandgevaar toen ze mij, samen met mijn broertje en zusje opmerkten. Wij waren ongeveer 8 weken oud. Jong beter gezegd. Zonder onze moeder waren we in dat grote bos. De brandweer heeft ons meegenomen en naar het asiel gebracht waar we nu ( 01-12-2023 ), 3,5 maand jong, opgroeien. Ik zou echter heel graag een echt huisje vinden, alleen of samen met mijn broertje Cacao of zusje Caramela.
Ze zeggen dat ik wel wat lijk op een labrador. Mijn broertje Cacao niet, wel qua postuur maar die heeft een andere kleur. Ik ga nog zeker groeien hoor, ergens tussen de 15 en 20 kilo zal ik wel gaan worden en ik word middelgroot is de verwachting. Wij allemaal.
Ik ben een speelse vrolijke sociale hond, ravotten met soortgenoten heb ik veel plezier in. Kinderen vind ik leuk, katten zijn ook leuke speelkameraadjes hoor. Ik zou het wel fijn vinden als u een tuin heeft zodat ik naast met u wandelen ook in de tuin zelf kan spelen met een bal of een touw. Wij zijn allemaal zo. Mag ik mijn koffertje, of wij, ons koffertje pakken om in uw tuin te komen spelen?
Wij laten ons alle 3 even zien op de foto’s, alhoewel wij niet veel geduld hebben om daarvoor te poseren. We zouden het leuk vinden om samen te gaan maar begrijpen ook als u dat wat te druk vindt. Dan komt één van ons ook graag alleen bij u wonen hoor!”

Geschatte geboortedatum: 15-08-2023
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op