Skip to main content

“Mijn naam is Xena. Alhoewel ik ook luisterde naar Estrela. Deze naam wil ik echter liever vergeten. Ik ben net 1 jaar oud/jong maar heb al een hoop meegemaakt. Als pup ben ik op de straat gevonden. Iemand had me daar zomaar achtergelaten. Gelukkig was ik niet helemaal alleen, want ik was samen met mijn broertjes en zusjes daar gedropt. De politie heeft me naar het asiel gebracht. In het asiel heb ik kort gezeten toen er een Portugese familie kwam die me wilde adopteren. Er werd nadrukkelijk verteld dat ik een grote hond zou worden. Intussen zijn we een maand of 6 verder en waar ben ik? In het asiel. Ik ben verdrietig ondanks dat het me hier goed gaat. Wat zou ik graag een huisje vinden, maar dan wel in Nederland.

Ik weeg nu ( 29-11-2023 ) 20 kilo, ben 50 centimeter hoog (en zal niet veel groter meer worden, maar nog wel wat in gewicht toenemen waarschijnlijk). Ik ben een volgzame, goedaardige hond en luister goed naar mijn baasje(s). Ik wil ook graag nieuwe dingen leren. Spelen met een bal, touw, dat doe ik graag en ik steek daar ook graag energie in want energie heb ik genoeg! Ik kan uitstekend met andere honden opschieten maar ook als enige hond bij jou thuis zal ik me niet vervelen. Je mag me ook een strik omdoen als jij dat leuk vindt, ik vind het prima. Als ik een bak eten krijgen, jij met mij gaat wandelen zodat ik mijn energie kwijt kan, ben ik jouw maatje voor de rest van mijn leven. En als je dat leuk vindt zorg ik dat ik een strik om doe als ik naar Nederland vlieg om bij u te komen wonen. Viva Hollanda!”

Geboortedatum: 15-11-2022 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op