Skip to main content

Zephyr kwam maart 2023 in het asiel nadat hij eerder zelf had overleefd in de dagelijkse chaos en het gevaar in de stad. Hij werd waarschijnlijk achtergelaten in de straten van de stad nadat hij als “nutteloos” werd beschouwd of niet voldeed aan de verwachtingen van een waakhond.
Ondanks dat hij niet meer zo jong is, is Zephyr een actieve, speelse en vriendelijke, gezellige hond. Hij geniet ervan om met andere honden in de tuin rond te rennen. Hij heeft geen problemen met mensen of dieren. Hij leeft in de buitenkennels met meer honden van zijn grootte. Omgang met katten is niet bekend. Hij verblijft in een openbaar asiel in Roemenië en eet zijn eten samen met andere honden. Aan de lijn lopen gaat goed. Zephyr is gecastreerd.
Geboortedatum (geschat): 01-03-2017
Herkomst: Iasi
Verblijft momenteel in: Roemenië

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op