Skip to main content

Thunder kwam in augustus 2023 in de opvang nadat hij zich in leven had gehouden in de stad. Ook hij werd achtergelaten door zijn “baasje”. Mensen die in het gebied wonen waar hij gevonden is zeggen dat hij een eigenaar had die geld vroeg om hem te verkopen, de eigenaar liet Thunder vrij om voor zichzelf te zorgen. Hij wist één jaar met moeite voor zichzelf te zorgen, voordat hij in het openbare asiel terechtkwam.
Thunder is een actieve, speelse en vriendelijke hond. Hij houdt ervan om met andere honden in de tuin rond te rennen. Hij kan goed opschieten met honden en mensen, katten is niet getest. Thunder leeft in een openbaar asiel in Roemenië en eet zijn eten samen met andere honden. Aan de lijn lopen gaat goed. Thunder is gecastreerd. Schofthoogte ca. 46 cm.

Geboortedatum (geschat): 02-05-2020
Herkomst: Iasi
Verblijft momenteel in: Roemenië

 

 

 

:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op