Skip to main content

header tekst?

Hallo, ik ben Artemis! Ik ben de dochter van een jachthond, uit een landelijk gebied in Griekenland. Ze noemden me Artemis (naar de Godin van de jacht), vanwege mijn erfgoed en levendige persoonlijkheid. Ik en mijn broer werden gevonden door een groep redders. Het gebied was eng omdat we nooit wisten waar onze volgende maaltijd vandaan zou komen. Tragisch genoeg had iemand er vergif in gedaan en veel van mijn vrienden stierven. Mijn broer en ik behoorden tot de de gelukkigen die gered konden worden en we belandden in een liefdevolle opvang waar we niet langer bang zijn.
Hoewel ik het enige meisje ben, ben ik de alfa! Ik ben de eerste om nieuwkomers te begroeten en welkom te heten. Ik hou van spelen en buikmassage. Ik ben zo gelukkig hier bij Lets Be Smart omdat er vrijwilligers zijn die apporteren, me leren zitten en me de menselijke band geven waar ik zo naar verlang (en veel knuffels) maar ik zou zo graag mijn eigen familie vinden. Ze Ze zeggen dat ik een schoonheid ben maar ik heb het te druk met lief zijn om om me daar iets van aan te trekken.
Mijn motto is “Eten is leven” en ik ben altijd de eerste die rent als ik merk dat er eten in de buurt is. Ik was een beetje overbezorgd over mijn eten toen ik opgroeide, maar ik begin er nu aan te wennen mijn ruimte te delen tijdens etenstijd. Ik deel mijn leefruimte met een ander hondje en we kunnen het geweldig met elkaar vinden, dat is mijn manier om je te vertellen hoe vriendelijk ik vriendelijk ik ben! Ik hou van rennen, spelen met allerlei speelgoed en ben absoluut dol op een goed potje touwtrekken! Ik hou van menselijke affectie en aandacht, kom altijd aanrennen voor knuffels, kusjes en buikmassage, maar ik geniet ook van mijn autonomie en persoonlijke ruimte gedurende de dag. Ik kan gewoon genieten van zonnebaden en ontspannen als een echte dame. Ik zal het geweldig doen bij een gezin dat houdt van ontdekken en soms samen lui op de bank liggen. Ik kan niet wachten op dat moment!
Artemis is gesteriliseerd. Testen voor Parvo, corona, giardia, Anaplasma, Dirofilaria, Ehrlichia en Leismania zijn negatief.

Geboortedatum: 02-02-2023 (geschat)
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op