Skip to main content

Hallo!!! Mijn naam is Alexandra en ik werd gevonden in de voortuin van een gebouw samen met mijn broers en zussen, achtergelaten door onze moeder. Ik was de zwakste en kleinste van allemaal dus de mevrouw die ons vond nam me meteen mee naar haar dierenarts voor onderzoek. Helaas heb ik door een ernstige ooginfectie mijn zicht aan één oog verloren, maar ik word momenteel behandeld om hopelijk het andere oog te redden.
Ik ben een heel lief en vrolijk kitten! Ik ben ontzettend vriendelijk met zowel katten als mensen! Als ik iemand voor het eerst ontmoet, zal ik even snuffelen en me snel aan je aanpassen. Ook al zie ik slecht, ik ben dapper en onbevreesd, onverwachte geluiden en snelle bewegingen brengen me slechts licht in beroering! Ik ren alle kanten op en krijg gekke buien als ik spring als een kikker, waardoor ik af en toe tegen de muur of een kast bots. Ik sta snel weer op en ga verder waar ik gebleven was!
Ik heb me heel snel aangepast aan het feit dat ik ineens een binnenkatje ben en ik heb geen problemen als ik word geïntroduceerd in een nieuwe omgeving. Ik ben nog maar een kitten, dus ik zit vol energie en plezier en vind het heerlijk om met mensen en speelgoed te spelen! Ik spring in het rond, jaag achter ballen en speelgoed met veren aan, klim op krabpalen en vind het in het algemeen leuk om met alles te spelen. Ik deel mijn kamer met een ander lief katje, Oliver, en we beginnen al een band te krijgen! Ik voel me een stuk veiliger en op mijn gemak naast mijn vriend Oliver en ik heb me veel meer opengesteld voor mensen nadat ik tijd met hem heb doorgebracht. Samen zijn we een bende die de boel kan vernielen met onze energie!
Een huishouden met nog een kat/kitten zou ideaal zijn, zodat ik kan genieten van het gezelschap van een soortgenoot. Mijn favoriete plek om te slapen en rond te hangen is op een zacht kattenkussen op bed! Ik ben superlief en knuffelig. Buikje wrijven, nek- en oor krabben maken mijn dag goed! Ik probeer meestal een plekje te vinden om te zuigen en zal altijd proberen om naar je gezicht te gaan om mezelf te wrijven en wat extra liefde en knuffels te krijgen. Ik heb ook van die momenten dat ik me als een koningin gedraag en graag hoog ga zitten! Ik klaag niet als mensen me in een kattenmand stoppen en ik gedraag me ook in de auto!
Als een typische kitten heb ik mijn momenten van schattigheid en de momenten van een kleine verschrikking! Mijn persoonlijkheid heeft het allemaal en ik ben klaar om geadopteerd te worden en op te bloeien bij een familie die voor altijd van me zal houden!

Geschatte geboortedatum: 05-05-2023
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op