Skip to main content

Nafplio werd door een Nederlands gezin op vakantie midden op een drukke weg gevonden. Voor zij weer naar huis vlogen wilden ze de zekerheid hebben dat de door hun gevonden en al snel geliefde hond veilig was. Ze vonden een plek nabij het koninklijk zomerhuis, in Ermioni. De jonge kinderen gaven de hond zijn naam en vernoemden hem naar de stad waarvan hij in de buurt is gevonden: Nafplio, afgekort naar Naf. Of zelfs liefkozend Nacho.

Na een bezoek aan de dierenarts bleek Nafplio gezond te zijn, maar vooral erg mager. Hij heeft al zijn vaccinaties gekregen en zal nog gecastreerd worden. Hij is tussen de 2-4 jaar oud en een mix Griekse jachthond Griffon.

Nafplio houdt van iedereen, vooral van kinderen. Op anderen honden reageert hij rustig. Hoe hij op katten reageert is (nog) niet bekend. Hij is rustig, maar kan ook energiek zijn. Hij moet gewend zijn geweest om binnen te leven, want bij het gezin stationeerde hij zich meteen op de bank. Hij houdt erg van autorijden, want hij springt meteen de kofferbak in zodra die opengaat. Een schat van een hond die van waardevolle toevoeging is voor elk huishouden!”

 

Geschatte geboortedatum: 01-10-2020
Herkomst: Ermionida
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op