Skip to main content

In maart 2023 vonden collega’s een zwanger teefje, kort daarna kreeg zij vijf puppy’s. Olivia is een goede moeder, maar het is tijd afscheid te nemen van haar puppy’s. Ze verblijven allemaal in een kennel, dat kan echt niet meer. Er is geen andere ruimte beschikbaar. Olivia houdt van mensen om zich heen, groot en klein. Zij is een lieve, aanhankelijke en kalme hond. Aan de lijn lopen gaat goed. Olivia kan met reutjes en teefjes omgaan. Haar schofthoogte is ca. 47 cm. Olivia is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 05-01-2020 (geschat)
Herkomst: LLeida
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op