Skip to main content

Podenco Alana is gered van de straat, ze was bang maar de politie heeft haar opgehaald en het aan onze collega’s verteld. Alana is nu een super aanhankelijke hond, ze heeft een heel lieve uitstraling en vindt het heerlijk om opgepakt en geaaid te worden. Met andere honden kan Alana het goed vinden ongeacht het geslacht en ze loopt goed aan de lijn, in de auto meegaan is ook geen probleem. Ze vindt ze heel leuk met mensen, groot en klein, omdat ze menselijk contact zoekt. De shelter is overvol en Alana heeft dringend een eigen thuis nodig. Schofthoogte is ongeveer 48 cm, gewicht 12 kg. Alana is gesteriliseerd.

Geschatte geboortedatum: 01-10-2020
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op