Skip to main content

Deze twee prachtige en lieve honden zijn samen gevonden in een steeg op Malta. Het was 42 graden, al dagen een hittegolf. Beide honden waren bijna aan het einde van hun leven. Ze waren compleet uitgedroogd en konden letterlijk niet meer op hun pootje staan. Gelukkig werden ze net op tijd gevonden en behandeld. Beiden herstelden goed.
Jolie en Seb zijn lieve en erg vriendelijke honden, leuk met mensen ( groot en klein ) en ook met soortgenoten.
Ze zorgen voor elkaar, Jolie wast Sebs oren en die op zijn beurt likt her koppie. Wij willen graag dat ze samen blijven, ze verdienen dat ook. Ze lijken tijden verwaarloosd te zijn en daarna achtergelaten.
Seb heeft een oude blessure aan zijn rechter voorpoot. Die is ooit gebroken, maar nooit behandeld, soms loopt hij mank na een tijdje gelopen te hebben.
Jolie heeft ernstige artritis in haar gewrichten, ze krijgt hier iets voor en ze houdt van zwemmen. Zij heeft een derde ooglid, dit maakt het wat moeilijk voor haar zicht.

Geboortedatum: 01-02-2016 (geschat)
Herkomst: Marsaxlokk
Verblijft momenteel in: Malta

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op