Skip to main content

Otto lag altijd vastgebonden aan een ketting bij een boerderij. Zijn eigenaar was stervende en bracht Otto naar de “perrera” , onze collega’s haalden hem daaruit en sindsdien verblijft hij in de shelter. Otto gedraagt zich goed aan de lijn. Hij is charmant en aanhankelijk. Hij kan omgaan met kinderen, maar hij is een grote hond, daar zal rekening mee moeten gehouden. Hij maakt weinig contact met andere honden, met teefjes geen probleem. Wel houdt hij van mensen om zich heen en is speels. Zijn omgang met katten is niet bekend. Otto verblijft alleen in een kennel. Otto is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 62 cm.

Geschatte geboortedatum: 05-05-2016
Herkomst: Lleida
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op