Skip to main content

Callicat is een kleine gesteriliseerde driekleurige poes van ongeveer 3 jaar oud. Ze was ondervoed gevonden op straat en is daarom klein van stuk. Een klein karakter heeft ze in ieder geval niet, want naast dat ze super lief is heeft ze ook heel veel humor! Callicat is volledig gezond, maar is allergisch voor vlooien. Zolang ze niet in aanraking komt met vlooien komt deze allergie niet tot uiting, maar als ze wel in contact komt met vlooien krijgt ze last van extreme jeuk en zal ze wondjes krijgen. Ze heeft daarom een huisje nodig waar ze regelmatig ontvlooit kan worden wanneer dat nodig is. Callicat kan met alles en iedereen overweg. Zo ook met andere katten, honden en kinderen.

Geschatte geboortedatum: 01-09-2017
Herkomst: Tenerife
Verblijft momenteel in: Tenerife

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op