Skip to main content

Kay en Ness zijn op straat gevonden door de politie, het zijn broers, en omdat ze geen chip hadden, hebben ze de honden naar onze collega gebracht. Ze zijn erg aanhankelijk, komen dicht tegen je aanliggen, spelen en rennen graag.
Met andere honden kan Kay het goed vinden ongeacht het geslacht en hij loopt heel goed aan de lijn, in de auto kun je heel goed met hem reizen. Hij vindt het heel leuk met volwassenen en kinderen omdat hij menselijk contact zoekt. Kay is gecastreerd. Schofthoogte ca. 55 cm. 01-10-2022

Geboortedatum: 01-10-2022 ( Geschat )
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op