Skip to main content

Hallo, mijn naam is Tiny. Ik ben opgegroeid als huiskat, met 5 andere huisgenoten – inclusief Furby, Creeper en Lily, mijn broers en zussen. Mijn baasjes gingen uit elkaar, wij bleven bij ons vrouwtje. Ze moest echter verhuizen en wij bleven alleen wonen. Er kwam wel iemand om ons elke 2 of 3 dagen eten te geven, maar toch voelden we ons erg eenzaam en misten de menselijke liefde, die we zo gewend waren te krijgen. Ik ben mijn hele leven een huiskat geweest, nooit buiten gezien, behalve voor bezoekjes aan de dierenarts; in huis geboren en daar mijn hele leven gewoond totdat we naar het kattenhuis gingen, zodat we een zodat we een thuis voor altijd konden vinden!
Toen ik geboren werd, was ik het onderdeurtje van het nest. Ik was ongeveer half zo groot als mijn broers en zussen. Daarom noemden ze me Tiny. Dat zie je nu niet meer, want ik ben gegroeid en heb iedereen ingehaald. Nu ben ik een prachtige jonge kat. Ik kan in het begin een beetje verlegen zijn in een nieuwe omgeving. Als ik eenmaal gewend ben aan de verandering, zal ik op verkenning gaan en op zoek gaan naar nieuwe mensen om vrienden mee te worden. Ik heb geen probleem met andere katten, maar mijn favoriete zitplaats is op mensen.
FIV-FeLV-giardia testen negatief. Tiny is gesteriliseerd.
Geschatte geboortedatum: 02-01-2021
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op