Skip to main content

Guinea was een hond die gered moest worden omdat ze ontzettend mager was.
Ze houdt van spelen en rennen en bij voorkeur is het fijn om voor haar een familie te vinden die al een hond heeft. Ook een tuin heeft ze nodig, In de kennel voelt ze zich opgesloten. Ze is tegelijkertijd een super vrolijke hond. Guinea is een aanhankelijke hond, ze houdt erg van menselijk contact. Ze is heel goed met kinderen en kan het goed vinden met andere honden, ongeacht hun geslacht. Met katten is niet bekend. Guinea kan zonder problemen aan de lijn lopen. Ze verdient een thuis omdat ze niet weet wat het is om geliefd te zijn. Guinea is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 56 cm.

Geboortedatum: 28-10-2021 ( Geschat )
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op