Skip to main content

Mijn naam is Zoro en ik ben gered nadat ik was gevonden in een kolonie in Glyfada. Ik en mijn beste vriend waren super vriendelijk en werden verzorgd door een lieve dame. Helaas werd mijn maatje vergiftigd en haalde het niet. Ik was er kapot van. Om mij veilig te houden verwijderde de dame mij uit het gebied en werd ik naar een geweldig kattenopvangcentrum gebracht waar ik mijn dagen en nachten zal doorbrengen totdat ik mijn familie voor altijd heb gevonden! Ik ben super lief en vriendelijk tegen mensen en ook tegen andere katten omdat ik gewend was om met andere zwerfkatten te leven. Ik aarzel niet om meteen op zoek te gaan naar mensen om een knuffel te vragen.
Ik was heel snel gewend aan het leven in de opvang en zelfs ook al zijn er veel mensen die dagelijks komen en gaan, voel ik me op mijn gemak en veilig bij iedereen. Hoewel ik erg vriendelijk ben, heb ik graag een schuilplaats waar ik kan genieten van wat privétijd als ik daar zin in heb. Behalve lief en knuffelig ben ik ook speels en speel ik graag met verschillende soorten speelgoed. Terwijl ik geniet van het liggen op kasten, vind ik het ook heerlijk om bij het raam te zitten, naar buiten kijken en de grote wereld te observeren. Ik geniet van elke aai die iemand me kan geven. Ik ben een heel knappe zwart-witte kat die gelukkig gered is en nu op zoek is naar een voor altijd thuis! Misschien ben jij de juiste persoon voor mij! Wat denk je?

Gecastreerd. FIV-FeLV-FIP en Faecal testen zijn negatief

Geschatte geboortedatum: 10-04-2021
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op