Skip to main content

Ik werd gevonden in Varkiza op een plek boven het opvangcentrum. Ik was helemaal alleen en huilde. Mensen denken dat iemand me daar heeft achtergelaten, omdat alle zwerfkatten in dat gebied gecastreerd zijn. Zonder aarzelen brachten ze me naar huis om voor me te zorgen. Ik ben gezond, volledig ingeënt en klaar om mijn thuis voor altijd te vinden.
Ik heb mijn naam, Penelope, gekregen vannaar de beroemde heldin uit Homerus’ Odyssee. Mijn naam symboliseert geloof. Ik ben een heel lief en teder katje. Vanaf het eerste moment voelde ik me veilig en kroop ik in mijn redders armen alsof ze me altijd al had gekend. Ik ben erg vriendelijk tegen mensen en ik ben niet bang als nieuwe mensen mij benaderen. Ik ben in het algemeen gewend aan geluiden en kan zelfs spelen met de stofzuiger! Als ik in een nieuwe omgeving kom ben ik in het begin een beetje verlegen, vooral als er andere katten in de buurt zijn, maar na 2-3 dagen pas ik me aan. Ik speel graag met alles, heb een speciale liefde voor ballen en speel graag verstoppertje met je. Als ik uitgekeken raak op mijn speelgoed, laat ik de kans niet liggen om iets van je spullen te stelen en weg te rennen om me te verstoppen, genietend van mijn nieuwe trofee. Als ik op een plek ben met andere katten en ze heb leren kennen, word ik de grootste plaaggeest. Als je besluit om mij een deel van je familie te maken, dan moet je weten dat ik overal zal zijn waar jij bent. Ik zal willen slapen aan je zijde, in je armen. Ik zal niet om iets speciaals op het gebied van eten. Voor mij gaat eten over geven en het ontvangen van veel liefde. Ik wacht met plezier tot mijn forever person zich aandient en ik een geweldige familie vind om deel van uit te maken.
FIV-FeLV-FIP en Faecal Testen zijn negatief

Geschatte geboortedatum: 02-05-2023
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op