Skip to main content

Hercules is als kitten gevonden in een vuilnisbak samen met zijn broertjes en zusjes. Hij heeft 2 broertjes en een zusje die samen geadopteerd zouden kunnen worden. Hij is heel lief en knuffelig! Hij vindt het leuk om je te volgen als een puppy en te vragen om geaaid te worden! Hercules klimt graag op schoot en is ook dol op natvoer! Hij is dol op zijn broertjes en zusjes dus als er interesse is voor twee katten samen zou het geweldig zijn om samen met een van hen geadopteerd te worden.
Hercules moest van omgeving veranderen omdat zijn pleeggezin niet meer voor hem kon zorgen, dat gaf hem veel stress. Hij had wat tijd nodig om te ontspannen om te laten zien wat een aanhankelijke kat hij is.
Hercules is gecastreerd. FELV-FIV negatief.

Geschatte geboortedatum: 01-08-2022
Herkomst: Athene
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op