Skip to main content

Prachtige Podenco Lisa is op zoek naar een thuis voor altijd. Ze is zo’n zachtaardige ziel die echt van mensen houdt. Ze krijgt graag knuffels en menselijke aandacht, wat heel typerend is voor het ras. Ze schatten haar leeftijd op ongeveer 6 jaar, omdat ze een rustige en kalme persoonlijkheid is. Lisa loopt uitstekend aan de lijn, maar als ze een geur opvangt, kan ze wat sterker worden aan de lijn.

Lisa is geweldig met alle andere honden. Ze is heel sociaal en iedereens beste vriend. Vanwege het jachtinstinct dat ze hebben gezien toen ze met haar gingen wandelen, raden ze een huis zonder katten aan omdat ze waarschijnlijk erg geïnteresseerd zal zijn in onze harige vrienden. Lisa is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 01-12-2017 ( Geschat )
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op