Skip to main content

Milou werd als kitten miauwend gevonden in de motor van een auto. Hij werd dezelfde dag nog gered. Hij is een heel lieve en knuffelige kater die om je aandacht komt vragen. Milou is een liefhebber van natvoer. Hij is erg speels en energiek, als zijn adoptant tijd heeft om met hem te spelen kan hij als enige kat geadopteerd worden. Anders kan hij beter geadopteerd worden met één van zijn vrienden uit het pleeggezin. Milou kan samenleven met andere dieren; honden, katten, pluimvee. Fiv en FeLV testen zijn negatief. Milou wordt binnenkort gecastreerd.

Geschatte geboortedatum: 02-04-2023
Herkomst: Athene
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op