Skip to main content

Carlota werd midden in een veld gepakt, iemand verwittigde de politie en die haalden haar op. In het begin was Carlota verward, ze wist niet waar ze was, maar beetje bij beetje kreeg ze meer zelfvertrouwen. In het begin is ze een beetje verlegen, maar ze kan het goed vinden met elke hond, ze is een lieverd. Ze houdt van aanhalen en vertroetelen. Ze verblijft al te lang in de shelter, op zoek naar een familie. Met andere honden kan Carlota het goed vinden ongeacht het geslacht en aan de lijn loopt ze goed, maar langzaam. Ze vindt het leuk met mensen ( groot en klein ) omdat ze menselijk contact zoekt. Carlota is een rustige hond. Zij is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 47 cm. Gewicht ongeveer 15 kg.

Geschatte geboortedatum: 02-01-2017
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op