Skip to main content

Blacky werd als kitten bedelend op een plein in Athene gevonden. Hij is een heel lieve en zachtaardige kater, speelt graag met zijn andere kattenvriendjes, maar als een adoptant veel tijd heeft om met hem te spelen kan hij een enige kat zijn. Blacky klimt graag naar hoge plaatsen en is erg gemotiveerd door natvoer. Hij is nooit agressief geweest tegen andere katten, zelfs niet tegen de nieuwkomers. FIV en FeLV test is negatief. Blacky kan goed omgaan met zijn soortgenoten. Hij is gecastreerd.

Geschatte geboortedatum: 01-06-2022
Herkomst: Athene
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op